Uitslagen clubwedstrijd 2017

De clubwedstrijd van 27 februari is helaas door slechte weersomstandigheden niet doorgegaan. Deze wordt op een nog te bepalen moment ingehaald. Bericht hierover volgt later. 

De Ab Venema bokaal clubmatch 2017 is uitgereikt  door Hennie Venema. In haar toespraak gaf ze een korte terugblik over Ab Venema. Hoe hij samen met zijn broer in de hondenwereld is terecht  gekomen. Hij heeft veel ervaring opgedaan in binnen en buitenland. Zijn kennis en ervaring over honden en hondenafrichting heeft hij doorgegeven aan vele honden bezitters. 
Vaak was hij bij ons op de club te vinden. Velen van ons hebben Ab dan ook nog gekend. Het is fijn  om deze bokaal naar Ab te mogen vernoemen al had hij dat zelf niet zo nodig gevonden volgens Hennie. Maar ze weet zeker dat hij zich vereerd zou hebben gevoeld. 

Met trots heeft Hennie de 1e Ab Venema bokaal uitgereikt aan : Marino met Kasper


De top 3 van 2017:

Van de VZH: 
  1. Marino met Kasper
  2. Kayleigh met Bailey

Van de EG:
  1. Wil met Ourson 
  2. Mariska met Yuna
  3. Wil met Estee

De meest trouwe deelnemer is Jurjen met Dorus hij was de enige die alle clubwedstrijden mee heeft gedaan.Dat velen zijn voorbeeld mogen volgen voor de clubmatch van 2018. Deze clubmatches zijn een mooie uitdaging om te kijken waar je staat als geleider met je hond. Opzet hiervan is aangepast ten opzichte van 2017. Zie hiervoor wijzigingen clubwedstrijd.